20-10-2017 15:44
W sochaczewskim "Ogrodniku" odbyły się warsztaty kulinarne dla uczniów klas trzecich ze Szkoły Podstawowej w Brochowie. Tematem zajęć były "zdrowe łakocie". Warsztaty składały się z dwóch części: praktycznej (zajęcia w pracowni gastronomicznej) i teoretycznej (wykład i prezentacja na temat zdrowego odżywiania się).
Przybyli goście z dużym entuzjazmem brali udział w warsztatach i cieszyli się z efektów swojej pracy. Dzieci sporządzały smakołyki pod czujnym okiem młodzieży z klasy 3 TŻ A (Martyny Kamińskiej, Patrycji Kobli, Alicji Misiak, Aleksandry Pietrzak, Marcela Góreckiego i Macieja Żakowskiego) oraz klasy 3 TŻ B (Marty Burzyńskiej, Eweliny Marciniak, Moniki Trzcińskiej i Łukasza Pawlaka).
(AK)
ZOBACZ GALERIE