starostwo powiatowe w sochaczewie
filtr graficzny dla strony powiat sochaczew
Wydz. Komunikacji sprawdź nr w kolejce Aktualności Powiatowy Rzecznik Konsumentów Lista Organizacji Pozarządowych Ważne Telefony Szkoły Szkoły Podstawowe Szkoły Ponadpodstawowe Niepubliczne Szkoły i Placówki Oświatowe Konkursy RODZINY ZASTĘPCZE Projekty Dotacje z budżetu państwa Rządowy Fundusz Inwestycji Lokalnych Rządowy Fundusz Rozwoju Dróg CYFROWY POWIAT Rządowy Fundusz Polski Ład: Program Inwestycji Strategicznych Program Inwestycyjny Centralny Port Komunikacyjny Sektorowy Program Wsparcia pn. "Bezpieczne Drogi" Przez Centralny Port Komunikacyjny Sp. z o.o. Numery kont bankowych Petycje Budżet Obywatelski 2018 - realizacja 2019 r. 2019 - realizacja 2020 r. 2020 - realizacja 2021r. RODO RAJD ROWEROWY Transmisje internetowe z sesji Rad Powiatu Punkt Nieodpłatnej Pomocy Prawnej Edukacja Prawna MONITORING PLATFORMA ZAKUPOWA TURNIEJ DZIKICH DRUŻYN Wersja kontrastowa

Promocja Regionu poprzez produkt tradycyjny i regionalny

04-10-2010 19:25

A A A
Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego
Departament Rolnictwa i Modernizacji Terenów Wiejskich
Krajowa Sieć obszarów Wiejskich Województwa Mazowieckiego
Mazowiecki Ośrodek Doradztwa Rolniczego w Warszawie
Starostwo powiatowe w Sochaczewie

zapraszają na szkolenie
Promocja Regionu poprzez produkt tradycyjny i regionalny
które odbędzie się 6 października 2010r
w godz. 10:00 - 15:00

w sali konferencyjnej Starostwa Powiatowego w Sochaczewie
ul. J . Piłsudskiego 65, 96-500 Sochaczew

program szkolenia
9:30 - 10:00 Rejestracja uczestników, kawa, herbata
10:00 - 10:15 Otwarcie szkolenia
10:15 - 10:30 Produkt tradycyjny i regionalny szansą promocji regionu
Krzysztof Zaniewski - Urząd Marszałkowski województwa Mazowieckiego w Warszawie
10:30 - 10:45 Sieć Kulinarnego Dziedzictwa Mazowsza
Rafał Rzepkowski Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego w Warszawie
10:45 - 11:30 Produkcja serów zagrodowych w Polsce cz I
Eugeniusz Mientkiewicz - ekspert w dziedzinie produkcji serów na terenie Polski
11;30 - 12:00 Prezentacja Wystawców
12;00 - 12:30 Przerwa kawowa połączona z degustacją mazowieckich produktów tradycyjnych i regionalnych. Bezpośrednie rozmowy z producentami.
12:30 - 13:45 produkcja serów zagrodowych w Polsce cz II
13;45 - 14:00 Prezentacja laureatów Konkursu o Laur Marszałka z powiatu sochaczewskiego
14:00 - 14:45 Dyskusja podsumowanie i zamknięcie szkolenia
14:45 - 15:00 Poczęstunek uczestników